* Home
* Even voorstellen...
* Casa da Palma
* Bijzonder
* Faciliteiten
* Naturisme
* Huizenjacht
* Omgeving
* Tarieven
* Route
* Ook te huur: Monte Mimosa


Contact:
Martien van der Heide
Casa da Palma, Alojamento Local 89045/AL
Sítio do Laranjeiro
Caixa Postal 160-Z, 8700-077
Moncarapacho
Portugal
00351- 92 41 60 635
Mail: casa-da-palma@hotmail.comFaciliteiten
Als je kiest voor een verblijf op Casa da Palma houd je van zon, natuur en stilte. Zittend op één van de vele terrassen kan je daar dan ook volop van genieten.

Vanuit diverse hoekjes heb je een prachtig zicht op het heuvellandschap. Kleurige vogeltjes kwetteren gedurende de dag, 's nachts hoor je de roep van de uilen. Tijdens de warmere zomermaanden kan je tot 's avonds laat genieten van een heerlijk glaasje Portugese wijn onder de vaak onwaarschijnlijk mooie sterrenhemel.

Momenteel is er bij Casa da Palma nog geen echt zwembad, maar ben ik bezig met de vergunningsaanvraag hiervoor. Tot die tijd moeten we het doen met een rond, blauw Intex-zwembadje. Een beetje behelpen, maar toch heerlijk!

In het vakantiehuis zelf ben je eveneens van alle gemakken voorzien om lekker te relaxen. Zo vind je er een assortiment boeken, zijn er diverse spelletjes beschikbaar en kan je tientallen TV-kanalen bekijken. Voor de koudere avonden in het voor- of najaar is er in de ruime huiskamer een houtkachel. Ook is het huis in januari 2019 voorzien van 4 nieuwe air conditioning units, die 's winters voor de juiste warmte en 's zomers voor de gewenste verkoeling zorgen.

Voor gratis WiFi is uiteraard ook gezorgd: zowel in als rondom het huis is het signaal prima. Ook de ontvangst voor mobiele telefoons is hier uitstekend.