* Home
* Even voorstellen...
* Casa da Palma
* Bijzonder
* Faciliteiten
* Naturisme
* Huizenjacht
* Omgeving
* Tarieven
* Route
* Ook te huur: Monte Mimosa


Contact:
Martien van der Heide
Casa da Palma, Alojamento Local 89045/AL
Caixa Postal 160-Z, 8700-077
Moncarapacho
Portugal
00351- 92 41 60 635
Mail: casa-da-palma@hotmail.comCasa da Palma:is een heerlijk huis, geschikt voor 1 - 4 personen. Het ligt iets ten zuiden van het dorpje Moncarapacho, op een heel rustig plateau, met in de verte de zee.

Het ietwat heuvelachtige grondperceel dat bij Casa da Palma hoort, is zo'n 4.000m2 groot. Er groeien diverse bomen en het terrein wordt voornamelijk bewoond door enkele wegschietende konijntjes!

Rondom het huis vind je de diverse terrassen en zitjes. Vanuit het huis heb je een mooi uitzicht op het noordelijk gelegen heuvelland. Vanaf het vóórterrasje op de 1e verdieping - direct grenzend aan de master slaapkamer - zie je in de verte de zee schitteren. Er zijn rondom het huis diverse zitjes om van de rust en de natuur te genieten.

Ook mijn andere huis, Monte Mimosa, ligt op deze locatie. Een goed begaanbaar onverhard pad leidt naar de beide, wat hoger gelegen huizen. Dit openbare weggetje eindigt overigens bij dit plateau, dus er is - behalve van de auto's van mij en mijn huurders - géén overig passerend verkeer!

Ikzelf verblijf elders op het plateau, samen met mijn honden. Af en toe kom ik even langs bij de huizen, om o.a. de tuinirrigatie te checken.

Update: Momenteel (voorjaar 2019) ben ik bezig met het verbouwen van Casa da Palma. Omdat het nog niet duidelijk is wanneer één en ander klaar is, heb ik de kalender op de website van Micazu vooralsnog geblokkeerd. Kijk zolang even op de site van mijn ándere huis, Monte Mimosa, of je dáár wellicht een beschikbare periode voor je vakantie ziet!