* Home
* Even voorstellen...
* Casa da Palma
* Bijzonder
* Faciliteiten
* Naturisme
* Huizenjacht
* Omgeving
* Tarieven
* Route
* Ook te huur: Monte Mimosa


Contact:
Martien van der Heide
Casa da Palma, Alojamento Local 7454/AL
Caixa Postal 110-F, 8800-159
Santa Catarina da Fonte do Bispo
Portugal
00351- 92 41 60 635
Mail: casa-da-palma@hotmail.comVanaf Breda is het ruim 2300 km naar Santa Catarina da Fonte do Bispo. Een leuke, maar ook lange rit. Voorals 's zomers kan dit erg vermoeiend zijn, door de vele vakantiefiles en de hitte. Daarbij is het tamelijk duur: een heen-en-terugrit kost al snel in totaal zo'n 700 euro aan benzine, péage en overnachtingen. Als je in je eentje rijdt, zoals ik meestal doe, is het dus veel goedkoper om te vliegen. Echter, als ik de honden mee wil nemen (ik heb er tegenwoordig twee), dan ben ik genoodzaakt met de auto te gaan. Gelukkig heb ik een goede airco, anders zou het voor hen niet uit te houden zijn.

Vliegen is dus eigenlijk veel goedkoper, vaak kan je voor minder dan 100 euro een retourtje boeken. Bij de vele low-budget vliegmaatschappijen vind je vrijwel altijd een geschikte en betaalbare vlucht (onlangs: vlucht met Ryanair Maastricht - Faro - Maastricht voor volwassene + 3 kinderen voor in totaal net iets meer dan 200 euro!) en met Transavia kan je vanaf Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Groningen en Maastricht op Faro vliegen. Komen de vluchttijden of -dagen niet helemaal uit, kijk dan ook eens bij Transavia naar de combinatievluchten. Je kunt bijvoorbeeld vanaf Rotterdam naar Faro vliegen en terug naar Amsterdam.

Transavia vliegt ook naar o.a. Porto, Lissabon en Sevilla. Als je van plan bent een auto te huren om wat te gaan toeren of vanaf Sevilla de snelbus naar Faro te nemen, zijn dit dus extra luchthavens om in gedachten te houden.

Verder vliegt Ryanair vanaf Eindhoven, Maastricht, Brussel of Dusseldorf-Weeze naar Faro. Maar ook is er een verbinding Dusseldorf-Weeze naar Sevilla en Jerez. Tal van mogelijkheden, waarbij je uiteraard ook enkeltjes kunt boeken en heen en terug met verschillende maatschappijen kunt vliegen.

Neem even een kijkje op deze site voor het goedkoop huren - ook zonder creditcard - van een auto (Nederlands gesproken).