* Home
* Even voorstellen...
* Casa da Palma
* Bijzonder
* Faciliteiten
* Naturisme
* Huizenjacht
* Omgeving
* Tarieven
* Route
* Ook te huur: Monte Mimosa


Contact:
Martien van der Heide
Casa da Palma, Alojamento Local 7454/AL
Caixa Postal 110-F, 8800-159
Santa Catarina da Fonte do Bispo
Portugal
00351- 92 41 60 635
Mail: casa-da-palma@hotmail.comFaciliteiten
Als je kiest voor een verblijf op Casa da Palma houd je van zon, natuur en stilte. Zittend op één van de vele terrassen kan je daar dan ook volop van genieten.

Vanuit diverse hoekjes heb je een prachtig zicht op het heuvellandschap, met doorkijkjes naar (in de verte) de Atlantische Oceaan. Kleurige vogeltjes kwetteren gedurende de dag, 's nachts hoor je de roep van de uilen. Tijdens de warmere zomermaanden kan je tot 's avonds laat genieten van een heerlijk glaasje Portugese wijn onder de vaak onwaarschijnlijk mooie sterrenhemel.

Het zwembad, gelegen op het zuidwesten, meet 9 bij 4,5 meter. Er is een makkelijke instap in het ondiepe deel (1.20m), dat langzaam afloopt naar het diepere stuk (2.00m).

In het vakantiehuis zelf ben je eveneens van alle gemakken voorzien om lekker te relaxen. Zo vind je er een assortiment boeken, zijn er diverse spelletjes beschikbaar en kan je tientallen TV-kanalen bekijken. Voor de koudere avonden in het voor- of najaar is er in de grote huiskamer een houtkachel. Huur je alleen het 2 tot 4-persoonsdeel, dan is er een elektrisch haardje, zodat je er ook dan comfortabel kunt verblijven. Ook is er in twee slaapkamers een Fagor air conditioning, die de juiste warmte of gewenste verkoeling verzorgt.

Voor gratis WiFi is uiteraard ook gezorgd: zowel in als rondom het huis is het signaal prima. Ook de ontvangst voor mobiele telefoons is hier uitstekend.